Rausjømarkadagen 2022: KNALLSUKSESS!

I innbydelsen til årets Rausjømarkadag skrev sekretæren at han hadde bestilt godt vær. Etter hvert som dagen nærmet seg og YR blottla varsler om nedbør i store mengder, var det nok flere som tvilte på at de ansvarlige værguder hadde fått med seg bestillingen. Men nei da, solen skinte over Badeplassen og behagelig, svak vind bidro til å omskape marinert råstoff fra Jacobs til de lekreste, grillstekte lammelår under kyndig, profesjonell  ledelse av grillchef Tormod Heggen.

Det var rundt 40 tobente deltagere i alderen fra seks til rundt 80 år som var med på grillgildet 20. august. Flere var med for første gang, og gledelig nok var samtlige vann i vellets nedslagsfelt representert på Badeplassen i Rausjø. Fra Tonevann, Mosjøen, Stuttjern, Luttjern, Ålmarktjern og Rausjø kom folk i bil, i båt og til fots. Stemningen var høy, og høye lyder fra de fem firbente som også var med, bidro til ytterligere trivsel.

Rausjømarkadagen er fast forbundet med Tormod Heggen som har stått for grillingen i årevis. Han henter grillen og lammekjøttet; gjennomfører grillingen, oppdelingen og serveringen, og når kjøttet er borte og grillen kald, rydder han opp og leverer leiegrillen tilbake. Ikke underlig at oppfordringen «grillkokkens skål» fikk unison oppslutning under Rausjømarkadagen 2022.

Skål og vel blåst, Tormod!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: